PRIMEUR; TRAILER HOOGEVEENSE FILM BENJAMIN WOLF GROOTS GEPRESENTEERT IN TUSCHINSKY - NATIONALE FILMBONZEN VOL LOF- EXCLUSIEF

Woensdag 11 Januari 2012 | Rubriek: Cultuur en Media | Reacties »

Door Alexander van Netten


PRIMEUR - HOOGEVEENONLINE-PREMIERE Hoogeveen - Amsterdam- Onder grote belangstelling is gisteravond de definitieve versie van de trailer/voorvertoning van de Hoogeveense film Benjamin Wolf vertoond. Dit gebeurde op een nieuwjaarsbijeenkomst van mensen uit de nationale filmindustrie. De trailer kreeg van alle kanten complimenten.


poster"Gisteren is de trailer gedraaid voor een enthousiast Tuschinski theater voor alle mensen uit de filmindustrie. Daar was een nieuwjaarsbijeenkomst van alle medewerkers en werkgevers in de filmindustrie. Dus zowel producenten van de Nederlandse films, internationale filmdistributeurs, regisseurs en andere voor de branche zeer invloedrijke mensen. De regisseur van de bekroonde Nederlandse film Shouf Shouf Habibi (Albert ter Heerdt) heeft de trailer al vooraf gezien en bracht zijn persoonlijke complimenten over." laat Jeroen Kolhoff die de productie in handen heeft exclusief aan HoogeveenOnline weten.


HoogeveenOnline presenteert u met trots de online trailerpremiére van Benjamin Wolf:
Duet


Ook de poster is klaar én er zijn serieuse plannen om René Karst en Jasmine Sendar een duet te laten opnemen. Beiden spelen een hoofdrol in de film, Sendar is bekend van o.a. Volle Maan, Goudkust, Onderweg naar morgen en Costa. Zij is een van de weinige niet Hoogeveners in de film.


regie


David en Roelof, de jonge filmmakers maken nu al naam met Benjamin Wolf


Film


De film Benjamin Wolf is een Hoogeveense film gemaakt door Roelof Breukink en David Heemstra. De film Benjamin Wolf speelt zich af in Hoogeveen en gaat over een jongen met criminele achtergrond die graag het rechte pad op wil, maar door zijn verleden geen baan kan vinden (gespeeld door Patrick Neumann). Mede daardoor komt hij niet uit het circuit en blijft lid van één van twee rivaliserende bendes in Hoogeveen (Hoogeveen West en Oost of De Weide en Krakeel).


se


De film kent zelfs spectaculaire special effects...


De jonge filmmakers (beiden zijn 19)  weten zich gesteund door Jeroen Kolhoff van de Bikkelgroep en Albert Jan Vos van Luxortheaters (waar zowel de premiére zal zijn en de film zal draaien). HoogeveenOnline houdt u op de hoogte.


(eerder artikel over Benjamin Wolf vindt u HIER

Reacties


Avatar
toos
5 jaar geleden
Stoer zeg...
best wel trots op Hoogeveen

Nu ben ik benieuwd of er ook een antwoord komt van de Ouwebouw Kids Nitro :D
Om te reageren moet je zijn ingelogd. Nog geen lid? Meld je nu aan.