Klok beste benzinestation in Nederland

Vrijdag 19 Augustus 2011 | Rubriek: Economie | Reacties »

Hoogeveen- Bezinestation Klok aan de Schutstraat is uitgeroepen tot het beste station in Nederland. Het bedrijf is opgericht in 1967 en is vandaag de dag van Ewout Klok (zoon van de oprichter) en het is zijn trots.


klok


De auto als melkkoe, daar is Klok het niet mee eens


Klok is tevens voorzitter van BETA, de belangenvereniging voor tankstations en vaak in het nieuws. "Maar dat heeft er niks mee te maken, we hebben die prijs gekregen door aandacht voor de Klant, het Personeel en het Bedrijf", aldus Ewout. Het bedrijf Klok staat bekend als een prijsvechter en vergaarde landelijke bekendheid door 'het kwartje van Klok' waarbij de klanten 25 Eurocent korting kregen op een liter benzine, dat terwijl de toenmalige minister van financiën Kok een kwartje bovenop de prijs gooide.


Pa Klok is trots op zijn zoon: "En daar doe je het toch voor?" zegt Ewout. Klok kan het niet nalaten om nog even te vermelden dat in de wasstraat gebruik wordt gemaakt van de Osmosetechniek, dus geen kalkresten of krassen op de auto na het wassen. Of, want hij gaat door "We hebben een vestiging van Deli France, dus we moeten voldoen aan de hoogste hygiënische eisen.."


Dat het team van Klok weet wat ze doen bleek overigens wel toen een verwarde man zichzelf in brand wilde steken, er werd snel ingegrepen en de hulpdiensten werden gelijk gebeld.


Reacties


Om te reageren moet je zijn ingelogd. Nog geen lid? Meld je nu aan.